Vintern kommer i juli

Kära vänner, vi närmar oss sista mars sista timmar. Jordens undergång är säkert inte heller särskilt avlägsen, men innan dess kommer Game of Thrones 7 säsong har premiär den 17 juli. Denna serie som har gått från låg-låg budget till max-max prestige projekt för HBO.
Den hade inte förtjänat denna bloggs uppmärksamhet om det inte vore för att serien innehåller en mängd intressanta perspektiv och komplexa karaktärer.

Baserad på en bokserie skriven av den runde George RR Martin lyckas den blanda intriger som påminner om Shakespeares skildringar av Rosornas krig, sociologiska, etnologiska perspektiv på medeltiden med fantasy berättelser från värld som påminner om vår egen.
Böckerna skrevs med omsorg medan TV-serien har haft ett enormt tryck på sig att producera efter HBOs kalender. Därför har jag förstått att den senaste säsongerna har inte George riktigt hunnit med. Aftonbladets krönikör skriver om spekulationer inför premiären och dessutom finns där en trailer för den riktigt nyfikna.Popkorn

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s